Mandag - Fredag 11.00 - 17.30, Lørdag 11.00 - 14.00"Hos LYDMUREN kan du regne med god service, professional rådgivning og en konkurrencedygtig pris.

Ikke meget på web'en, men jeg foretrækker også stadig den 'gamle' måde at handle på. Jeg sætter stor ære i at være sikker på at du får den rigitige rådgivning og det rigtige produkt.

Forretningen bugner med guitarer — både elektriske, akustiske og basser og rigtig mange forstærkere. Keyboard, klaverer og PA, lidt til og meget mere. Jeg forsøger at have de mest almindelige ting på lager og samtidig ha' nogen spændende og cool produkter..

Computere er et speciale og jeg kan hjælpe med undervisning samt konfigurering og opsætning med netop de programmer du ønsker.  Jeg reparerer også din computer eller hjælper med andre IT udfordringer via 'Compuniac ApS - din lokale IT support' - osse hos Lydmuren..

Personlig og individuel betjening kan ikke erstattes og det kan du regne med når du handler hos mig."


Gregers Larsen
Indehaver 

Gregers Larsen har brugt 20 år i topstillinger i IT branchen i USA og beskæftiger sig nu med sine hobbies musik og computere.

Indehaver, direktør, computernørd i Lydmuren, stifter og guitarunderviser i School of Rockindehaver af Compuniac ApS - 'din mobile IT afdeling' som yder IT support til private og mindre virksomheder. Medejer af B-stick of Denmark og Forum Estates A/S.

Bosat i Fredensborg med Evi & 3 børn og spiller guitar i Helsingør bands DiXXon og The Counzil og tidligere bas i Deep Purple in Rock.

Check out Youtube: GLRecordings & The Counzil

 
© 2017 Lydmuren ApS. All Rights Reserved.