Alesis DM6 Digitalt Trommesæt

Alesis DM6 - Komplet digital trommesæt med 5 trommepads, 3 bækkenpads, DM6 modul med 108 tromme og percussionslyde. Inkl. stativ og kabler.
Base price with tax kr 3.100,00
Sales price kr 2.895,00
Discount kr -205,00
lager-afhentning.gif
Description
Alesis DM6 USB Kit bygger på 20 års erfaring og samler de bedste features i moderne digitaltrommeteknologi i et helt nyt modul med 108 tromme, bækken- og percussionlyde i høj kvalitet. Alle pads har en høj følsomhed og vil dermed opfange hvert eneste af dine anslag, og det stabile rack sikrer mange timers spil med fuld knald på.

For at reducere vibrationer og samtidig sikre en naturlig spillefornemmelse, har Alesis valgt at benytte en naturgummibelægning på bækken- og trommepads. Lilletrommen har dual-zone med mulighed for to lyde, fx lilletromme i midten og rimshot eller koklokke på reifen.
Over 100 lyde
DM6 sættes kompakte modul indeholder mere end 100 tromme- og percussionlyde, som kan kombineres til trommesæt præcis, som du vil.

Rigtig mange trommesæt
DM6 har fra fabrikken 10 definerede trommesæt, som alle indeholder forskellige lyde. Men modulet har også fem pladser til brugerens egne trommesæt. Vælg lydene for hver enhed individuelt mellem de mere end 100 lyde, som er tilgængelige i modulet, og sammensæt på den måde dine helt egne kits.

Spil med på de fede beats
Modulet rummer også 50 sange, som kan afspilles, imens du spiller til dem. Dette er en fremragende måde at øve sig på, fordi man automatisk bliver bedre til at holde takten stramt.

Specifikationer
Snare-pad (dual trigger), kick-trigger (stortrommepad), hihat-trigger med kontrolpedal, 3 tam-pads og 2 bækken-pads
Stortrommepedal
Modul med 108 stemmer
10 preset-trommesæt
5 brugerdefinerede trommesæt
50 preset-sange
Ind/udgange: Powerjack, hovedtelefonudgang, output, mix in, USB-stik samt trigger input connector
© 2017 Lydmuren ApS. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.