Acorn Instruments Masterkey 61

61 tangenters USB/MIDI keyboard. Inkl. Studio One software start-pakke.
Sales price kr 795,00
Discount
lager-afhentning.gif
Description
Masterkey 61 USB MIDI controller keyboard åbner døren til at lave musik på din computer. Uanset din musik stil så leverer den de funktioner og mulighedder du har brug for så du kan slippe din kreativitet løs og koncentrere dig om det vigtige - at lave musik! 
Masterkey har 61 anslagsfølsomme tangenter som du kan bruge til at spille eller optage med gennem alle standard MIDI software programmer eller den medfølgende Presonus Studio One Artist software. Det kompakte design passer perfekt på et computer skrivebord, og det er nemt at flytte, når det ikke er i brug. 
Med Real-time kontrollere, såsom de fire drejeknapper og faderen kan bruges til at styre instrument eller mix parametre, selv mens du spiller. Professionelt pitch bend og modulations hjul giver dig mulighed for at tilføje yderligere artikulation. Det 3-cifret LED display giver navigations feedback, så det er hurtigt og nemt at finde de rigtige menuer til at ændre MIDI-kanaler eller sende programændringer. Og hvis 61 tangenter ikke er nok, kan du trykke på oktav op og ned knapperne og flytte klaviaturet op eller ned med det samme. 
Installationen er ligeledes ligetil. Tilslut Masterkey 49 til en USB-port på computeren og operativsystemet vil gøre resten af arbejdet med installationen. Masterkey 49 er USB Class Compliant, hvilket betyder at det ikke er nødvendigt med drivere til de understøttede operativsystemer. 
Highlights Acorn Instruments Masterkey 61 

61 anslagsfølsomme tangenter

Transponering i oktaver

Volume- / kontrolfader

Tilslutning for Sustain-pedal

"Class-compliancy" på Mac OS X og Windows XP, Vista og Windows 7 driver er pre-installeret.
© 2017 Lydmuren ApS. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.